Biżuteria

Aby diamenty zawsze lśniły. Złoto i srebro zachować muszą blask.

Dom

To moja twierdza, chluba i radość. To rodzinne gniazdko.

Kulinaria

Żyje by jeść zdrowo i smacznie. I kto by się chciał przy tym trudzić. To ma być przyjemność.

Odzież

Plamki plamy i inne zmory. Poprawki i magiczne sztuczki

Pielęgnowanie roślin

Prace w ogrodzie, na balkonie, w doniczce.

Home » Wypieki

Pieczenie ciast kruchych i francuskich

, poniedziałek, 17 Luty 2014 Bez komentarza

ciasto-drozdzowe1 Przy pieczeniu ciast kruchych i francuskich nie natłuszcza się w ogóle form, wystarczy je lekko oprószyć mąką.

1 gwiazda2 gwiazdy3 gwiazdy4 gwiazdy5 gwiazd (brak oceny)
Loading ... Loading ...

Skomentuj - wypowiedz się!

Musisz być zalogowany(a) aby komentować.